.

Vi söker en engagerad och driftig projektledare inom Bygg, som lockas av att vara en viktig del i ett tillväxtföretag. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår sälj-och teknikavdelning, kalkyl, inköp, produktion, hantverkare och underentreprenader. En större del av arbetet består av att planera, samordna, kalkylera, förhandla och upprätta avtal, samt leda mindre och större projekt i sin helhet. Vidare kommer du att ha kontakt med beställare, fastighetsägare, leverantörer och underleverantörer mm.

Tjänsten som projektledare för total och utförande-entreprenad innebär planering och ledning av både den dagliga- och kommande produktionen. Du har ett budgetansvar och ska också säkerställa kvalité. Vi är inne i en förändringsprocess vilket innebär att du har möjlighet att vara med och utveckla interna processer och rutiner. Du ingår i ett team om fyra medarbetare och du rapporterar till VD. Det ingår resor i tjänsten. Din placering är på vårt kontor i Tranås.

Vi söker dig som har relevant utbildning med inriktning mot produktion och teknik, produktionslogistik eller motsvarande med minst tre till fem års erfarenhet från en liknande position. Du har dokumenterad erfarenhet av tillverkande industri och projektledning. För att lyckas i rollen har du en fallenhet för kreativ problem lösning och tycker om det sociala samspelet som råder inom bygg-och entreprenad. Meriterande om vana finns från branschen, samt insikt i bygg- och juridik entreprenad. Du stimuleras av utveckling, är bra på struktur och analys samt har kunskaper i affärssystem och Excel. Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström 0140-300 25. Du söker tjänsten via www.nyposition.se registrera din CV och koppla din ansökan till tjänsten. Urval sker löpande, dock önskar vi din ansökan senast den 13 november.

 

Arqdesign specialiserar sig på innovativa balkongräcken samt balkonginglasningar för den nordiska bostads-marknaden. Arkitektur, kvalitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i Sverige. Arqdesign omsätter ca 100 MSEK med ca 50 medarbetare och ingår i Norska Hallmakergruppen A/S med verksamhet i ett 10 tal länder och en omsättning på ca 1 Miljard.