.

Arqdesign och ROT

 

Arqdesign är det självklara valet för alla ROT-projekt. Vi är kanske mest kända för att arbeta med nyproduktion och designade produkter, men ROT har alltid varit en betydelsefull del av vår verksamhet. Produktserien TRADITION är speciellt framtagen för den äldre typen av balkonger. Men vi har även lösningen för modernare fastigheter, som vår serie FUNKTION. Allt för era behov!

Det som skiljer oss från andra på marknaden är kort sagt helhetstänket. Vi ser till hela fastigheten, både estetiken sedd utifrån och det funktionella inifrån. För oss är det viktigt att den boende trivs på sin balkong och att fastighetsägaren är nöjd med resultatet.

För att leverera en trygg helhetslösning för just ditt boende, har vi ett starkt nätverk av bra partners över hela landet, som kan hålla i ROT-entreprenaden. Allt från att byta ut hela balkongplattor till att hjälpa till med de små detaljerna.

 

Ritbrädet-Vällingby Web
balkongräcken

Vi besvarar alla dina frågor

  • Hur viktigt är det att bevara en äldre fastighets ursprung?
  • Ska man anlita arkitekt till ett rotprojekt?
  • Hur ska en styrelse för en Brf resonera?

Inte helt enkla frågor att svara på. Självklart beror det på projektets omfattning men vi har en tro att det alltid lönar sig att fråga en expert först!

Är du entreprenör, arkitekt eller kanske styrelseledamot för en Bostadsrättsförening, då är du välkommen att kontakta oss.