.

Det är i Stockholm det händer och självklart är Arqdesign på plats! 

Som många vet har vi under lång tid varit representerade på Stockholmsmarknaden av vår säljare Per Holm. Men nu är Arqdesign på plats med ett riktigt kontor bemannat med både sälj- och projektledarresurser.

Varför? Det självklara svaret är att Stockholmsmarknaden är så stor och kräver ständig närvaro för att kunna möta kundernas krav på tillgänglighet. Framförallt nu med det starkt ökande intresset för Arqdesigns produkter och lösningar för ROT marknaden.

Är du intresserad av vad Arqdesign har att erbjuda? Kontakta någon av våra balkongexperter David Carlsson eller Stefan Olsson. Eller varför inte någon av våra projektledare som verkar i Stockholmsområdet.

Stockholmsetableringen är ett led i Arqdesigns långsiktiga strategi att vara så nära våra kunder som möjligt. Blir det en fortsättning på expansionen? ”Nästa kontor kommer inom kort”, säger marknads- och försäljningschef Jörgen Stock, och tillägger att ”nästa etablering blir än mer spännande”.

”Dock kommer vi aldrig att tappa våra genuina småländska rötter med egen tillverkning och funktionell, hållbar design till en låg totalkostnad. Vi är trots allt företaget som införde begreppen innovation, design och funktion i balkongbranschen”, avslutar Jörgen.

stockholm
projektledaresthlm