.

Vi på Arqdesign är kanske mest kända för att arbeta med ett utpräglat arkitektfokus och nyproduktion. Men det är bara en del av sanningen. En stor del av vår vardag arbetar vi med ROT- projekt, där vi tillsammans med partners byter både räcke, inglasning och ibland även balkongplattor.

Hus ska vara vackra och något man ska kunna vila blicken på. Det är nog både arkitekt, byggherre och boende överens om.
Balkongerna är en stor del av en fasadens utseende. Men alltför ofta ser man ”ditställda” balkongtorn som varken hänger ihop eller går i linje med fastighetens övriga estetik.

 

Ska det behöva vara så? Såklart inte.

Med relativt små insatser, och med stöd av experter som är vana att se helheten, behöver man inte upprepa samma misstag som många andra redan har gjort. Man kan vara duktig på mycket men inte vara expert på allt!

Vi på Arqdesign har fokuserat på att bli experter på innovativa balkonglösningar och hjälper gärna till med råd och tips på det vi är bra på. Dessutom kan vi genom vår marknadskännedom, oavsett var i Sverige du bor, tipsa dig om duktiga partners som kan bidra till en bra helhetslösning för just dig!

 

Behöver något som blir snyggt bli dyrare?

En relevant fråga då de flesta förknippar design med special och dyrt. Så behöver det inte vara. Hemligheten ligger i att ta fram rätt koncept och tänka efter före – för just det du behöver.

P1010116ny
CIMG0702