.

Vill du vara med och utveckla vår ekonomifunktion. I tjänsten ingår redovisning, månatlig rapportering, bokslut samt framtagande och uppföljning av budget och prognoser, arbete med analys, kalkylering, prissättning och uppföljning av försäljning och produktion.

Du har bred kunskap inom ekonomi och bokslutsarbete, är analytisk, strukturerad och lösningsorienterad. Har du erfarenhet från tillverkande bolag är det mycket meriterande. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Vi har ett öppet och trevligt klimat med högt i tak. Din placering är på vårt kontor i Tranås.

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@arqdesign.se eller ring vår VD Magnus direkt med dina frågor på 0706–10 00 10. Intervjuer sker löpande. Läs mer om tjänsten på www.arqdesign.se

Sista ansökningsdag 28 februari.

Arqdesign är ett expansivt företag specialiserat på innovativa balkonginglasningar och balkongräcken för den nordiska bostadsmarknaden. Arkitektur, kvalitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i Sverige. Arqdesign, med 60 medarbetare, huvudkontor och fabrik i Tranås, omsätter idag ca 110 MSEK. Vi ingår i norska Hallmaker-gruppen A/S som bedriver verksamhet i ett tiotal länder.