.

VILKA ÄR VI?

Arqdesign erbjuder bostadsägare och byggföretag i Skandinavien projekterade och monterade balkongräcken och balkonginglasningar med högt designvärde. Arkitektur, design, funktion, och hållbarhet är ledorden för våra produkter som tillverkas i vår fabrik i Tranås. Arqdesign omsätter 110 MSEK och är 75 medarbetare. Arqdesign ingår i Norska Hallmakergruppen A/S med verksamhet i ett 10 tal länder

 

VAD ERBJUDER VI?

Är du en utvecklingsinriktad Produktionschef som vill ta vår produktion till nästa nivå? Fortsätt att läsa! Du kommer få möjlighet att genomföra produktionsförbättringar i frågor som rör utrustning, maskiner, layouter och flöden. Att skapa produktionsprocesser för kvalitetssäkring, miljö och säkerhet är också en viktig del i din roll. Dina ansvarsområden sträcker sig från att organisera och fördela arbetsuppgifter i produktion, bemanna och kompetensutveckla till garanti och eftermarknad. DU är delaktig i att skapa och implementera ArqDesignProductionSystem!

 

DETTA KAN DU.

Befinner du dig i en verksamhet som jobbar på ett systematiserat sätt och vill ta ett kliv framåt och bidra med ett modernt synsätt och på egna vingar utveckla vår produktion till nästa nivå? Då kan det vara dig vi söker! Du är idag en trygg ledare som brinner för utveckling och som vill utvecklas tillsammans med oss.

  • Godkänd ingenjörsexamen inom maskin eller liknande
  • Varit i en automatiserad produktion
  • Kunskaper och/eller erfarenheter av LEAN
  • Erfarenhet av en roll som Produktionsledare alt. Produktionschef
  • Bekväm med att tala och skriva svenska och engelska

 

VI SÖKER DIG SOM.

Din personlighet och ditt ledarskap präglas av nyfikenhet, lyhördhet och prestigelöshet. Du vågar gå utanför boxen och prova nya vägar tillsammans med ett härligt team på ett 50-tal personer i produktion där alla ska känna sig delaktiga i vår utvecklingsresa.

 

BRA INFO.

  • Placeringsort Tranås
  • Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgrupp
  • Sista ansökningsdag 18 november men urval sker löpande

 

Klicka här för att ansöka!